dolaat

dolaat

dolaat

dolaat

چرا بیماران افسرده می شوند؟

بروز افسردگی دلایل بسیار زیادی میتواند داشته باشد. از عوامل درونی مانند ورودی های ذهنی و تحلیل آنها گرفته تا شرایط محیطی و خانوادگی. اما  بروز افسردگی در بیماران یکی از بدترین انواع افسردگی است.


علت بروز افسردگی در افراد چیست؟

با وبلاگ دولت همراه باشید.

به این دلیل این نوع افسردگی بسیار آسیب زننده است که فرد درگیر یک بیماری جسمانی است و از این لحاظ بسیار آسیب میبیند اما در همان حالت درگیر یک اختلال روانی بسیار مخرب هم هست که افسردگی نام دارد.


پیدایش بروز افسردگی در بیماران و آسیب های آن


معمولا افراد این جنبه از زندگی خود را فراموش میکنند.


به طور کلی مردم به بیماری ها و اختلالات جسمانی توجه بیشتری نسبت به اختلالات و بیماری های روحی روانی دارند.


آنها برای درمان جسم خود سریعا اقدام میکنند اما برای درمان های روانی خیر.


در زمان ابتلا به بیماری هم همینطور است که اصلا به جنبه های روانی استان توجهی ندارند.


یکی از این موارد به بروز افسردگی در بیماران سرطانی مربوط می شود.


بیماران سرطانی تحت شدیدترین فشارهای روانی به دلیل بیماری خود قرار دارند.


بسیاری از آنها شرایط را به خاطر اسم سنگین بیماری خود از دست می دهند و درگیر اختلالات روحی شدیدی می شوند که کنترل پذیر نیست و یا سخت کنترل می شود.


یادتان باشد بروز افسردگی پنهان در بیماران یک امر طبیعی است و یادتان باشد در صورتی که فردی متخصص مانند یک مشاور و روانشناس در حین انجام درمان های جسمانی به مراقبت های روحی روانی آنها مشغول شود شرایط بهبود جسمانی هم بسیار بهتر پیش خواهد رفت.


در هر صورت شرایط ذهنی ما تاثیر فوق العاده زیادی بر شرایط جسمانی خواهند داشت.


یادتان باشد بهترین حالت درمان اختلالات روحی روانی پیشگیری است نه درمان.


منبع: علت افسردگی شدن بیماران

بهترین راه های دوری از استرس کدامند؟

راه های زیادی برای مقابله با استرس وجود دارد که روانشناسی به بررسی تمام آنها پرداخته است.

در این پست از وبلاگ دولت قصد بررسی  مهم ترین راه های مبارزه با استرس روزمره را داریم.

همراه ما باشید.


 فهرستی از موقعیت‌های تنش زا تهیه کنید


ذره‌بین به دست شوید و تمامی روابط خود اعم از خانواده، اقوام، دوستان، مدرسه، همکاران و دیگر فعالیت‌هایتان را زیرنظر بگیرید. شرایطی که دچار استرس می‌شوید یادداشت کنید، 

مشخص کنید در کدام‌یک از موقعیت‌های ارتباطی خویش، تجربه استرس‌تان بیشتر است، آنها را اولویت‌بندی کرده و سعی کنید به ترتیب درجه اهمیت بر موارد استرس فایق آیید.

 البته به خاطر داشته باشید، شما هرگز نمی‌توانید به یکباره هر آنچه را که فهرست کرده‌اید تحت کنترل در آورید. برای موفقیت لازم است صبر و حوصله بسیار داشته باشید و از مواجه با استرس ترسی به دل راه دهید، تمرین کنید که بی‌تردید موفقیت از آن شما خواهد بود.


خود را موظف و مجبور به انجام اموری نکنید که نمی‌توانید یا نمی‌خواهید


رودربایستی با خودتان را کنار بگذارید، بپذیرید هیچ چیز ارزش آن را ندارد که شما به خاطر انجام یا عدم انجام آن در زندگی احساس اجبار و فشار کنید، خودتان را دوست داشته باشید و هرگز به خاطر دیگران حاضر به پذیرش اموری نشوید که خواهان انجام آن نیستید،

 مثلا، حوصله خرید با دوستانتان را ندارید یا به دلیل مشغله کاری زیاد وقت آن را ندارید که به دیدار یکی از اقوام بروید یا کمک حال مادرتان باشید و... بهتر است انجام هر یک از این امور را به یک زمان مناسب‌تر به تعویق بیندازید.

 چه بسا شما باید به خود و دیگران نشان دهید که فرد مسئولیت‌پذیری هستید، اما گاه بنابر شرایط روحی‌تان ترجیح می‌دهید و لازم می‌دانید که فعلا دست رد به سینه دیگران بزنید.


 با دیگران گفت‌وگو کنید


فردی معتمد، عاقل و دلسوز را برای گفت‌وگو پیدا کنید تا در کمال آرامش و اطمینان بتوانید در مورد احساسات و عواطف و چگونگی شرایط زندگی‌تان با او سخن بگویید، چه بسا همدلی و همدردی منتج شده از گفت‌وگو برای کاهش تنش و استرس بسیار کمک‌کننده و سازنده است. 

البته گاهی ممکن است مشکلات خانوادگی، شخصی و اجتماعی‌تان براحتی قابل بیان و مطرح کردن با دیگران نباشد، در چنین شرایطی بهتر است با یک مشاور به گفت‌وگو بنشینید.


 احساسات خود را باور کنید


شناسایی احساسات و پذیرش آنها یکی از مفیدترین روش‌هایی است که باعث می‌شود شما بتوانید بر احساسات نابجای خود غلبه کرده و با آنها مقابله کنید.

 توصیه می‌کنیم احساسات خوشایند یا ناخوشایند‌تان را در آغوش بگیرید و هرگز در جهت رفع یا دفع آنها حرکتی نداشته باشید، 

چه بسا این عمل باعث سرکوب موقت احساسات‌تان شده و در اولین فرصت پیش آمده، دوباره با شدت بیشتری از قبل، تظاهر پیدا می‌کند. 

مثلا هرگز به خودتان نگویید« من نباید دچار استرس شوم»، بلکه اجازه دهید احساس‌تان به همان شکلی که هست امکان بروز یابد. 

هنگامی که متوجه می‌شوید دچار استرس شده اید، در واقع یک قدم جلو هستید و سریعا می‌توانید برای کنترل و غلبه بر آن به بهترین نحو ممکن وارد عمل شوید.


مسئولیت احساسات و رفتار خود را بپذیرید


با خالی کردن ناراحتی بر سر دیگران یا انجام رفتارهای نامناسب راه به جایی نخواهید برد، چه بسا با این کار موجبات ناراحتی دیگران را فراهم می‌سازید، که این خود باعث بروز رفتار نامناسبی از جانب آنها نسبت به شما خواهد شد.

 از سوی دیگر، توبیخ و سرزنش خود یا دیگران نیز بی‌فایده است و نتیجه‌ای جز افزایش استرس نخواهد داشت، بنابراین اگر تلاش کنید بجای انتقاد و مواخذه، خود را مسئول رفتارها و احساسات قلمداد کنید در آن صورت نه تنها خویش را از سرزنش و توبیخ نجات می‌دهید، 

بلکه با واقعیت حقیقی روبه‌رو شده و دیگر خود را قربانی اعمال دیگران نمی‌بینید و متعاقب آن نیز، می‌توانید کنترل احساسات‌تان را هم در دست بگیرید.


درباره چگونگی رفتارتان هنگام استرس اطلاعات کسب کنید


معمولا به هنگام استرس متوجه رفتارها و عکس‌العمل‌هایمان در آن شرایط بحرانی نیستیم و فراموشی کوتاه مدت نیز باعث اطلاع نیافتن از این موضوع و بازیابی مسائل می‌شود.

بنابراین آگاهی یافتن از چگونگی حالات هیجانی و رفتارهایمان در مواقع استرس، می‌تواند در نحوه برخورد ما با دیگران و حل مسائل و مشکلات تغییراتی را ایجاد کند، مثلا اگر دیگران به شما بگویند هنگام استرس فریاد می‌زنید و کلمات رکیک بر زبان می‌آورید

، بی‌تردید متوجه این موضوع خواهید شد و در دفعات بعدی مواجهه با استرس، تا حد امکان تلاش می‌کنید از انجام این عمل اجتناب کنید.


منبع: جام جم آنلاین